TOR februari-nyheter

Då var det fredag igen. The Old Republic är ju ett mmo-spel så de kan släppa hur mycket nyheter som helst, trots att det är över 1 år kvar innan den planerade releasen.

Förra fredagens nyhet rapporterade denna blogg inte. För de som vill veta var det planeten Taris som blev utannonserad. Taris blev som kännt helt söndersprängd under Kotor 1 spelet av Sitherna. Under TOR så försöker Republiken och Jedi riddarna bygga upp planeten bara för att djävlas.

Denna fredag var det dock en så kallad fan-friday. Som vanligt visar de upp vad vanliga användare hittar på. Är svårt att klaga på vissa som verkligen kan rita fint på datorn.

Mer så kan man väl säga att de även gav oss deras Fan Site Kit. Alla som har ett användarkonto på swtor.com kan ladda ner alla de screenshots, concept arts, avatars, planeter, klasser och övriga typer av bilder som finns på sidan. Allt är i detta samlade kit på 188MB. Nedanför visar vi några av bilderna.

 

 





Kommentarer
Postat av: Anonym

det där har jag vetat ett tag

2010-02-20 @ 21:22:49
Postat av: Wilfer88

Kaxig? :P

Finns hela 4 saker du kan syfta på. Att spelet släpps om ett år? Taris är senaste avslöjade planeten? Denna fredags reklam för fan-skapade bilder? eller fan site kitet?

Den äldsta av dessa nyheter är från januari, som redan rapporterats om tidigare, så vad fanns det att skryta om? ;)

2010-02-20 @ 23:28:04
URL: http://starwarsnyheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0