Rymdstrider i TOR

Förut blev det bekräftat att varje spelare skulle få sig ett skepp i The Old Republic. Detta visades tydligt i en av deras filmer från E3.



Man skulle få använda skeppet som transportmedel mellan alla planeter, samt så skulle det även användas som sitt "hem" vilket är en vanlig sak man brukar få ha i mmo-spel, en plats man kan samla priser och annat.

Men det tog inte slut där. Skeppet får användas i strid. Bioware vilja inte göra ett massivt Star Wars-spel där man inte fick uppleva stora rymdstrider precis som i filmerna. Dessa strider kan bli en bra avkoppling från all story som lär finnas nere på planeterna. Fast givetvis finns det även uppdrag att göra i rymden om man nu vill det. Bioware verkar inte vilja snåla med nånting. Ingen som klagar. De lovar att både stora och små skepp ska få vara med för att skapa storslagna strider.

I kommande PC Gamer tas ämnet upp mer detaljerad, och eftersom det är en exklusiv grej för dom, så kommer vi inte få reda på mer om ämnet för ens den tidningen har släppts(mitten på augusti eller nåt), och tyvärr vet vi inte om den svenska versionen av PC Gamer också tar med denna information.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0