Nya designen, allt är snyggare och större

Jättekul detalj. Nu får vi plats med ännu större youtube klipp tack vare förbättringarna. Ser faktiskt mycket trevligare ut.

Här nedanför följer de vackra.









Sen sånt med lite mer innehåll:




Kommentarer
Postat av: Anton

Första klippet du lagt upp visar återigen hur jävla värdelöst spelet kommer bli. I alla fall om vi ska snacka mytologi. Sitharna CRASHAR IN I JEDITEMPLET. Hur jävla idiotiskt är inte det?



Jobbigt om de inte hade kommit igenom eller inte lyckats pricka exakt. Då hade kriget varit JÄVLIGT kortvarigt.



Sen ser skurken ut som världens töntigaste idiot och alla jedis som hoppas ned som några ninjas från taket... Patetiskt. Fan vad serien bara blir sämre och sämre.

2010-11-15 @ 20:26:58
URL: http://www.thelostboys.se
Postat av: Wilfer88

Film är film. Går inte att kommentera den åsikten så mycket mer egentligen.Men sen är de ju sither, de har förmågor att påverka "tur" och "otur" till sin fördel. Och är de flera stycken är det ännu fler som kan se till att inget illa händer dem. Om vi nu ska snacka mytologi.



Sen ser man ju tydligt att det finns gångar ovanför ingången, så det är ju naturligt att hoppa ner och hjälpa om man säger på sig att något är fel. Skurken tycker jag ser ut som något taget ur Quake-spelen.



Serien sämre och sämre? Kotor-spelen är hyfsad hyllad, även 2:an fick bra betyg trots att det väldigt tydligt var ett ofärdigt spel. Hade den fått ett halvår till på sig hade nog många undrat om det inte faktiskt hade blivit bättre än ettan. Och Bioware som utecklade ettan, och nu TOR, de visar inte en trend på någon försämring av deras produkter. Alla färdiga produkter de släpper lyfts till skyarna av kritikerna.

2010-11-16 @ 14:39:17
URL: http://starwarsnyheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0