TOR-planet avslöjad

Nu när alla klasser är avslöjade så går det ju att vänta sig mer kring just planeter, och kanske även raser senare.

Den nya planeter man ska få besöka och vandra runt omkring på i detta stora MMORPG-spel är Alderaan. Ni minns väl den där planeten som fick besök av Dödstjärnan i Episod IV? Den som sa pang. Man fick ju aldrig se hur planeten såg ut före Episod 3 några filmsnuttar.

Alltså denna planet man nu ska få upptäcka, hur den var flera tusen år före filmerna.Mycket fin gjord om man får kommentera bilderna.

Nästa Star Wars spel på tapeterna blir?

Spelet avslöjas inte i trailern, men det avslöjar datumet det avslöjas. Vilket leder till att vi får vänta.

12 december på Spike TV alltså. Håll tummarna (att det inte blir ett till Clone Wars spel, och helst inte heller något mindre tillägg till TFU:USE).

Sista 2 klasserna i The Old Republic avslöjade

Utan ett release datum i sikte så tycker ändå Bioware att det var dags att avslöja vilka de sista 2 spelbara klasserna man kan välja mellan i det stora, men ändå ständigt växande The Old Republic.

Jedi Consular. Till skillnad från en Jedi Knight så ligger fokus på krafterna istället för ljussabelsvingandet.
Sith Inquisitor. Det är den mörka sidans motsvarighet till Jedi Consular, fokus på krafter alltså.

Läs mer på StarWars.se


Vader brödrost

Jag som rostar mitt bröd ganska ofta blir ju väldigt sugen på denna brödrost som Aftonbladet visa upp. Kostar ju en del, men det skulle nog inte vara allt för mycket att försöka få föräldrarna att ge mig en sån i födelsedagsprestent om lite mer än 2 månader.
Man behöver ju inte ens vara en riktigt nörd för att köpa en sån, den är ju så cool.

The Clone Wars säsong 2 rullar på

De är nu uppe i avsnitt 7 på andra säsongen av The Clone Wars. StarWars.com tycker dom är snälla när de lägger upp avsnitten på deras sida. Men jag har faktiskt inte hört anledningen till varför ENDAST amerikaner får se avsnitten där. Klicka här så får ni se hur vi svenskar, tillsammans med alla andra europeer får vårat nej.

Det finns dock andra sätt att se avsnitten. Youtube tex. Tyvärr får man ju leva med att de är uppdelade.

Har själv följt säsong 2 väldigt bra. Helt enkelt för att den är mer välgjord. Mer action, mer välgjord action, mindre snack samt så är varje scen mer grafiskt genomarbetad (faktiskt det syns tydligt om man jämför säsong 1 med 2). Av de 7 avsnitten skulle jag bara klassa 2 som medelmåttiga, medans resten är som de bästa från säsong 1. Prisjägare Cad Bane är nog en av anledningen till att säsongen är så bra. Han introdeserades i slutet av säsong 1 och har sen dess varit favoritkaraktären nr 1 sen dess.

Nya avsnitt släpps varje fredag, för de som också vill följa serien. För oss svenska betyder det oftast att det går att hitta avsnitten på nätet vid frukost på lördagmorgonen (har för mig blivit en vana).

Tunga tidningar

Fick hem de tidningar som inte var i lager senast jag handlade på sfbok.se.
Kort: Omnibus: Tales of the Jedi Volym 2 är 464 sidor lång. En massiv bjässe som känns som en bok. Går inte riktigt att läsa som en tidning då denna samlingsvolym tar timmar att ta sig igenom. Bra intressant handling om Jedis från förr. Exar Kun är på framfart. Huvudkaraktärerna man ser mest av är Nomi Sunrider och Ulic Qel-Droma.

Days of Fear, nights of anger har en ganska kass framsida. Innehållet är dock långt ifrån kass. Zayne Carrick
äventyr är verkligen något man inte får missa.


Adidas+Star Wars=Sant

Läste om det första gången på en annan blogg, så jag har varit uppmärksam om det dykt upp mer. Har nu hittat en förhandstitt på skorna som vi får se släppas 2010.
Ännu en klass i TOR avslöjad

Oj, va fort det gick denna gång. Får nästan klassa detta som rykte, men det var ju faktiskt det högt uppsatta folket på swtor-forumet som släppte ut nyheten, så det är officiellt, även om det inte är det till 100%.

Imperial Agent. Händiga typer med sniper-gevär. Mycket utrustning sägs det mer ska de ha. De gör det mesta för att dessa typer av klasser ska vara minst lika intressanta som de rena Jedi och Sith-klasserna.Enligt den här TOR-bloggen som jag följer och som gör ofta grundliga eftersökningar så diskuteras också den förbättrade grafiken som syns på de senaste dagarna screenshots från spelet.

Ny ej oväntat klass till The Old Republic

Jedi Riddare. Eller Jedi Knight då, spelet lär aldrig komma i svensk version. En av de mest väntade klasserna är utannonserad. Evigt trogna Republiken kämpar våra Jedis mot de framryckande Sitherna.Få grejor vi inte redan vet om denna klass. Krig i Star Wars världen innehåller ju alltid Jedis och Sither. Kolla länken här (engelsk) för att läsa lite mer om just Jedins roll i TOR.Vad de sista 3 klasserna möjligvis kan vara för något får ni mer än gärna diskutera på starwars.se/forum där en ny tråd dykt upp just för detta ämne.


Senaste köp av tidningar

Har tillfredsställt med Star Wars-begär för stunden genom att köpa hem lite tidningar. Är Legacy-serien jag gett mig in på nu. Över 100 år efter filmerna ser världen annorlunda ut.

Måste säga det jag läst av de första 3 volymerna så är dem över förväntningarna. Riktigt spännande med väldigt många intressanta karaktärer. Huvudkaraktären är Jedi(typ), men de är nästan vänner med imperiets män då allas gemensamma fiende är Sitherna. Och nu finns det inte bara 2st såna, utan nu är det Rule of One som gäller, vilket betyder 1 som dominerar flera Sither. Många karaktärer man hela tiden vill veta mer av. Kommer inte ta lång tid innan jag fortsätter köpa hem nya volymer.Jag köpte samtidigt hem Rite of Passage. Quinlan Vos och hans lärling hamnar i fokus hur man blir en Jedi Riddare. Tyvärr inte lika spännande som Legacy, men ändå bra.

Sen beställde jag även Star Wars: Tales of the Jedi Omnibus Vol 2 och tredje volymen av Knights of the Old Republic (som till och med är en bättre serie än Legacy), men dessa 2 fanns lager, så jag får vänta.

Höstens spel

Skriver jag om på starwars.se.

3st på kort tid. Har nämnt dem alla på bloggen tidigare.

RSS 2.0