Krig bland stjärnorna i TOR

Rymdstriderna i TOR ser ut att faktiskt bli rätt underhållande. Behöver inte säga så mycket mer.


3min lång TCW Säsong 3 trailer

Säsong 3 ser bara bättre och bättre ut. Republic Commandos, Nightsisters, en Darth Maul wannabe, mer Dooku, Grevius, Cad Bane och Asajj Ventress.Del Rey under Celebration V

Del Rey är märket vi ser på alla Star Wars-böcker. Det är det företaget som ser till att böckerna kommer till oss fans, fast självklart är de inte dom som skriver böckerna, utan det är såklart författarna. Men iallafall, de har koll på saker och släppte under Celebration V en lista på kommande böcker.

October 5, 2010 - The Force Unleashed 2 by Sean Williams

December 7, 2010 - Fate of the Jedi: Vortex (book #6 in the series) by Troy Denning

December 28, 2010 - Red Harvest by Joe Schreiber
- Schreiber's horror follow-up to Death Troopers
- Won't contain any familiar charcters

February 2011 - Knight Errant by John Jackson Miller
- First novel partnership with Dark Horse
- Not going to be redundant with the comic of the same name (different stories with the same lead)

March 2011 - Star Wars: The Old Republic: Decieved by Paul S. Kemp
- Based on the first cinematic trailer for The Old Republic
- We'll learn about Darth Malgus (who he is, why he's ransacking the Jedi Temple...)

May 17, 2011 - Fate of the Jedi: Conviction (book #7 in the series) by Aaron Allston
- According to Shelly Shapiro, this is the novel that will start to ramp up the series

July 17, 2011 - Timothy Zahn's untitled follow-up to Allegiance
- Grand Admiral Thrawn will be making his return to the GFFA!

August 2011 - Riptide by Paul S. Kemp
- Sequel to Crosscurrent featuring Jaden Korr

August 16, 2011 - Fate of the Jedi: Ascension (book #8 in the series) by Christie Golden

November 2011 - 3rd tie-in novel to The Old Republic by Drew Karpyshyn
- Bioware and LucasArts are working very closely on the novel/MMO relationship

December 2011 - Fate of the Jedi #9 by Troy Denning
- Grab the name in the soon to be posted Fate of the Jedi panel coverage!

December 31, 2011 - Untitled Alex Irvine novel
- Starring Vima Sunrider and featuring Nomi Sunrider

January 31, 2011 - Untitled stand alone novel by Jeff Grubb
- New author to the EU
- Will include new characters and the Hutts will be featured

February 28, 2010 - Untitled Darth Plagueis novel by James Luceno

Summer 2010 - All new Wraith Squadron paperback by Aaron Allston

Mer ser ni på theforce.net

Ultimata Blu ray boxen

Till slut så har George Lucas bekräftat att det börjar bli dags. Inte nu i år, men hösten 2011 kommer samlingsboxen på Blu ray med alla Star Wars-filmer i högsta kvalité och tonvis med extra material.

Och inte nog med det. Return of the Jedi innehåller en scen du inte sett förr. En scen som fanns redan från början men som aldrig visades på vita duken eller som extra material. Men nu är den här. Stor spoiler eftersom här nedanför följer klippet.
< br />Aftonbladets
artikel om det hela.

17 september

Då visas säsong 3 för första gången på amerikanska Cartoon Network. Sen tar det bra många månader innan det visas på svensk mark. Nätet ger oss ett snabbare alternativ. Säsong 2 annars finns i butik på dvd och blu ray den 26 oktober. Som jag sagt tidigare så är säsong 2 helt klart bättre än första, och även bättre än the clone wars-filmen som släpptes först.

Säsong 3 kommer att visa Shaak Tis inträde i serien för första gången. Lite knepigt att det är först nu eftersom Ashoka är av samma ras och att det var just från Shaak Ti man fick inspiration ifrån eftersom hon var först.

En annan ny bekräftelser är de stenhårda Commando klontrupperna från det rätt så grymma spelet Republic Commando ska få sig en roll då fler avsnitt lär röra sig kring planeten Kamino där alla kloner kommer ifrån. Hoppas verkligen att detta betyder att hela säsong 3 blir mörkare än de tidigare säsongerna.


Fredag den 13:e bjuder TOR på detta

Jedi Knight trailer. Är "nästan" lika bra som Sith-klassens trailer. Tycker jag personligen var rätt grym.Sen så slängde de även in lite mer info på sidan om just Jedi Knights.

Nytt om TFU2Han hann före Luke, den rackaren.

Kom dock ännu mer TFU2 nytt. The Story of Starkiller, enligt mig en av de bättre filmerna rent informationsmässigt. Väldigt mycket nya snuttar av film från spelet.TOR timeline nr 9

Fredagens TOR-nyhet berättar om en massa raser som är valbara till olika klasser i The Old Republic. Den mest intressantaste är väl Sith Pureblood, en ras vi inte sett mycket av sen Naga Sadows tid.

Självklart var fredagen inte slut där utan det lades även upp tidslinje nr 9 som berättar om Mandalorian Wars. Vi kommer längre och längre ifrån spelet handling, men tydligen så påverkar gamla händelser spelet. Ämnet kring nästa timeline kommer vara självaste Exar Kun, en mäktig Sith som såg till att den mörka sidan fortsatte verka i galaxen.


Sablar också

Hur mycket ljussablar får vi igång under Star Wars-filmerna. Här fanns det någon som gjorde en liten film om det hela. Varje scen där en ljussabel går igång är med, samt när de visat dem i kronologisk ordning med start Episod 4, så visar de senare varje scen då de stängs av, i motsatt ordning.

Legacy-War

Storyn kring Legacy-serien är inte död i och med att tidning nr 50 släpps. MTV-bloggen kommer med en exklusiv nyhet att en ny mini-serie startar för att en gång för alla försöka sätta punkt för storyn kring Cade Skywalker. *spoiler* Darth Krayt vill inte dö. Han har en ny version som ska färdigställas, han är av med sin infektion han fick av Yuuzhan Vong och är nu starkare än någonsin. Nu behöver han inte längre hjälp av andra Sither utan klarar sig på egen hand om han så måste. Och alla som inte var lojala mot honom ska han hämnas på, ordentligt. Enligt senaste nyheten så är han mer bad-ass än någonsin.

 I serien blir det fullskaligt kring, Sither mot alla, även varandra. Oväntade allianser bildas, din fiendes fiende är din vän som man säger. Cade och hans vänner har växt till sig under den första seriens gång och är nu redo för de tuffa besluten de tvingas göra.

Serien kommer bestå av 6 nummer endast och den första beräknas släppas den 15 december. Så det är en stunds väntan eftersom nr 50 av Legacy serien släpps redan den 18 augusti, medan det sista samlingsalbumet inte har fått något release-datum än.


Did you ever hear the Tragedy of Darth Plagueis the Wise

Ni minns kanske citatet från Episod 3 mellan Palpatine och Anakin. Vem denne Darth Plagueis är vet vi inte mycket om. Han har aldrig fått ståt i rampljuset. Förut fanns det planer på en bok, men dessa planer skrotades. Nu har dock Darth Plagueis använt sina mörka helande krafter och återuppväkt planerna från de döda. Nu är det sagt att boken där vi får följa Palpatine/Darth Sidious mästare ska släppas nångång under 2012.Ur Episod 3 minns jag mest när Palpatine säger "Ironic. He could save others from death, but not himself.". Detta medan han berättar hur Darth Plagueis lärling dödade sin mästare i sängen. Palpatine uppvisar en enorm stolthet medan han säger detta. Under tiden så sitter Anakin och dreglar över denna typ av makt som Darth Plagueis sägs ha haft.

RSS 2.0