TOR februari-nyheter

Då var det fredag igen. The Old Republic är ju ett mmo-spel så de kan släppa hur mycket nyheter som helst, trots att det är över 1 år kvar innan den planerade releasen.

Förra fredagens nyhet rapporterade denna blogg inte. För de som vill veta var det planeten Taris som blev utannonserad. Taris blev som kännt helt söndersprängd under Kotor 1 spelet av Sitherna. Under TOR så försöker Republiken och Jedi riddarna bygga upp planeten bara för att djävlas.

Denna fredag var det dock en så kallad fan-friday. Som vanligt visar de upp vad vanliga användare hittar på. Är svårt att klaga på vissa som verkligen kan rita fint på datorn.

Mer så kan man väl säga att de även gav oss deras Fan Site Kit. Alla som har ett användarkonto på swtor.com kan ladda ner alla de screenshots, concept arts, avatars, planeter, klasser och övriga typer av bilder som finns på sidan. Allt är i detta samlade kit på 188MB. Nedanför visar vi några av bilderna.

 

 

Senaste TFU2-nyheten är....ingenting.

Häng över till http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed2/ och se den enda The Force Unleashed 2 nyheten de släppt senaste 2 månaderna. Ett stort monster i bakgrunden. Så mycket mer har jag att berätta om spelet. Idag finns det fortfarande inget mer än pressreleasen om TFU2. Inga medier som pratat och fått reda på något nytt om spelet, de har inte berättat mer om handlingen, om gameplayet, om förbättringar. Bara en endaste trailer som inte ens visar oss något annat än ett monster, arena och 2 ljussablar. Okej att de inte vill sönderhypa spelet som förra gången, men folk blir irriterad när de har fått en vana av att få en del info. De har ju tänkt släppa spelet 2010. Att det snart är mars månad och inget nytt, bådar inget gott faktiskt. Förmodligen betyder bakgrundsändringen/ändringarna (det verkar läggas till nytt då och då) att vi kan förvänta oss en större nyhet snart.

Lucasarts DLC

Förut kunde bara 360-användare ha Star Wars-relaterade prylar till sina användarkonton/profiler i Xbox-Live. Nu har Lucasarts annonserat att det är dags för Playstation-användare att få samma grejor. Tillslut.

Samtidigt annonserades det att Hoth-nivån, det enda unika innehållet för de som köpte Ultime Sith Edition kommer att snart vara nerladdningsbart för både 360-och Playstation-användare. Är väl bara rättvist eftersom det skulle vara jobbigt att ha köpt TFU när det kom ut och senare USE bara för att få allt TFU har att bjuda på. Lite onödigt dyrt i totalt pris. Dock tycker jag personligen att ytterligare en patch till PC-versionen vore på sin plats.

Och mer nyheter från Lucasartsworkshop bloggen kommer nästa vecka enligt dem själv:

And next week – I’ll just say keep an eye out for some other swag.  Like I said – this is shaping up to be a great year to be a fan of LucasArts.


Slutet för en, början på något annat.Ovan ser ni sista numret (50#) av den gripande Knights of the Old Republic serietidnings serie som är som en lång bakgrundshistoria av det mycket hyllade Kotor-spelet till Xbox och PC. 17 februari släpptes sista numret med Zayne Carrick och gänget.


Men trösta inte för detta. Det har samtidigt kommit upp att skaparen av serien ger sig i kast med nästa Star Wars-äventyr i serietidningsformat. Denna gång är det Star Wars: Knights Errand som ni ska börja hålla utkik efter. Det handlar om en ung Jedi som levde 1000 år innan händelserna i Episod 1. Det är alltså långt efter händelserna i Kotor, men strax innan Darth Bane introducerade Rule of Two. Denna Jedi vid namn Kerra Holt kommer att upptäcka att hon har en mer betydande roll i den galaktiska historien än hon skulle vilja.

Jedis och Sith på köpcenter

Såhär kan det gå med lite Facebook-planering och en massa Star Wars-fans. Kan lova att man vilja vara med och uppleva det där själv. Snacka om shock för alla de som inte var inblandade och som inte visste vad som skulle hända.


StarWars.se på Facebook

Dags för StarWars.se att ta sig an Facebook. Bli ett fan ni med. Sidan är ju helt klart bäst med StarWars-nyheter på svenska.

The Lost Tribe of the SithTredje delen av gratis e-bok serien finns ute nu. Gå in på StarWars.se för att hitta länkarna för att ladda ner alla 3 delar i pdf-format. Totalt är det nu 150 sidor gratis Star Wars-äventyr i e-bok format. Serien är starkt knutet till Fate of the Jedi-bok serien som utspelar sig under samma tid mestadels.

The Clone Wars säsong 2 på TV400
Nu är det äntligen klart när den andra säsongen av Star Wars: The Clone Wars kommer till Sverige. Och det är snart. Redan lördagen den 27:e februari drar TV400 igång säsongsstarten med ett dubbelavsnitt, och liksom förra året visar kanalen den engelskspråkiga versionen med svensk text.

Läs mer på StarWars.se

Lego Star Wars III utannonseratSpelutvecklarna LucasArts och TT Games som ligger bakom spelsuccén med LEGO Star Wars utannonserade idag att man håller på att utveckla en tredje del i serien; LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

Spelet som du säkert redan har listat ut utspelar sig under klonkrigen och kombinerar dem bästa elementen från alla tidigare LEGO-spel samtidigt som det introducerar helt nya spelmoment i det som kallas det mest actionspäckade LEGO-spelet hittills.

Läs ner här på StarWars.se


RSS 2.0