The Old Republic Trailer: HopeNya cinematiska trailer från E3. Här visar dom hur Darth Malgus råkade bli lite som Darth Vader i den första cinematiska trailer, med mask och utrustning. Inte undra på heller att han vill hämnas. Alltså denna utspelar sig före den första trailern, före det som händer i TOR, ca 3000 år före Star Wars filmerna.

Lite avkoppling från E3

Måste hitta på något som "inte" rör E3. Så jag hittade en rolig bild jag hittade på dagens svenskbladet (lite av en satirsida för nyheter). Rör nyheten om att Alliansen planerar krossa Wetterstrand och ignorerar allt annat i den rödgröna oppositionen. Hade dock varit mer passande om det var Wetterstrand som slogs för Alliansen enligt denna bild. Men man kan inte få allt...


Lucasarts & Disney & Microsoft

Ett tätt sammarbete mellan dessa 3 ska leda till ett spel som ska utnyttja Xbox 360 kommande Kinect (fd Project Natal). Både Star Wars och Disney karaktärer ska kunna styras direkt med ens egna rörelse för att skapa ett underhållande spel. Ljussabelfäktning kan alla gissa till och få 100% chans att ha rätt. Blir spännande och se slutresultatet av denna produkt, där precision är av ytterst vikt. Finns potential här att få Lightsaber Duals att se riktigt riktigt illa ut, vilket inte bör vara några problem.

The Old Republic E3 2010 trailer läckt.

Det tar ju av lite udden av hur häftigt den är. Det är ju faktiskt imorgon det är meningen först att man ska se den. Men nu sprids den alltså på nätet, fast i låg video-kvalitét måste jag säga. Imorgon ska alla få se den i riktigt HD-kvalité och här ska jag givetvis slänga upp den så fort jag kan. Dock med lite förseningar eftersom det ändå är en arbetsdag. Kan väl iallafall avslöja att den är riktigt riktigt riktigt bra som förväntat. Men eftersom den saknar överraskningsmomentet som den första cinematiska trailern hade, så kan den inte bli bättre. Men den är fortfarande en plus 5min film som klår ganska så mycket annat som är Star Wars.

The Force Unleashed 2 till PC (bekfätat)

Är några dagar sen med denna nyhet. Har varit så fast med all väntan på trailern. Spelet släpps till alla konsoler samtidigt. Så nu kan även PC-spelare riktigt njuta av trailern som jag slängde upp tidigare idag.
Bekräftat och bekräftat.

Behind the scenes, TOR cinematisk trailer.

Hittade en liten förhandstitt på Bioware kommande NYA cinematiska trailer till storspelet The Old Republic. Detta var inlindat i Gametrailers tidiga reportage om E3. Mellan allt snack lär ni se några riktiga godbitar.


The Force unleashed 2 Betrayal Cinematic Trailer


Star Wars på E3

Juni den 15-17 i Los Angelse är platsen att vara på om man är intresserad av spel. Den årliga mässan drar snart igång och i år blir det ganska mycket Star Wars som visas upp.

Minst 4 Star Wars-titlar. Ganska fantastisk. Och redan imorgon bitti kommer jag lägga upp en 4min lång The Force Unleashed 2 trailer som ska avslöjas i ett tidigt E3 evangemang. Inte nog med det. Under E3 kommer vi också få se en ny cinematisk trailer från Bioware. Hypen kring spelen lär öka.

Läs mer på StarWars.se .

Nytt Star Wars spel utannonserat. Kommer redan till hösten.

Star Wars: Clone Wars Adventures.

Ett gratis mmo-spel man spelar direkt i webbläsaren. Läs mer här på StarWars.se

RSS 2.0