Mars-månad TOR-nyheter

Ny planet, biografier, berättelser. Läs om detta på StarWars.se .

"The Dark Side clouds everything"

Jag kan ju inte avslöja något, men jag kan avslöja, att det finns något om StarWars.se som jag inte kan avslöja. Någon gång kommer vi avslöja det, sen kanske det tar sin tid innan det händer. Vi administratörer har harklat ut oss det över hela forumet då och då, men eftersom ingen vetat om något så har de inte lyckats bli misstänksam över det vi säger och inte säger.

I väntan på TFU2

The Force Unleashed 2 hemsida har varit med om lite förändringar. Inte ett ord om spelet, bara bilder. Det är fortfarande bara det orginella pressmeddelande från mitten av december som avslöjar något om spelet. Sen dess har det varit tyst, extremt tyst. Man hade hoppats stort på att de skulle avslöja något på GDC (stor mässa för spel-designers) men även fast Lucasarts var där, så nämndes inte TFU2. Nu är förhoppningarna kanske mest på E3, även om det är ett bra tag dit. Kanske ska man hoppas på att den nya Facebook-gruppen för TFU2  ska få vara först med en nyhet snart. Den är bara några dagar gammal nu och drar in 1000 nya medlemmar per dag nästan i snitt. Inte fatt den kommer göra det i längden, men gruppen är ju skapad från officiellt håll, annars skulle inte TFU2-hemsidan länka dit. Går att hoppas på någon nyhet snart. Annars känns det bara löjligt att höra Vaders mekaniska andedräkt varje gång man går till sidan. Vad ska man hoppas på avslöjas om detta spel som överhypades lite för mycket och inte nådde förväntningarna, men som ändå sålde mer än något annat Star Wars-spel.


Nya personliga inköp

Storhandlat? Jag? Kanske.... Bane-trilogin på bok följt av Vector serietidning kapitel 1-4 (pga att jag följer Kotor och Legacy serierna). Kotor-serien fick lyxen då ena kapitlet följer med i Vector (Vector är en serietidnings-serie som blandar sig i hela 4st andra serier skapade av Dark Horse-förlaget). Kotor kapitel 6 och 7 alltså blev köpta tillsammans med Legacy kapitel 6.

Ny moderator på starwars.se

Nyrekrutering sker på StarWars.se/forum . Antalet besökare ökar och aktiviteten på forumet kräver att vi skaffar oss fler medarbetare. En ny moderator vid namn Darth Vader Fan (en trogen forumit sen 5 år tillbaks) har utsets som första namn av 3 möjliga. De andra två har inte nått slutprocessen än att bli utsedd, men det kommer. Detta betyder mindre forumarbete för de som är administratörer och mer StarWars-skriverier istället.

Lego skoj

The Force Unleashed i bitar. Lego-bitar vill säga. Grym fan-made video.


RSS 2.0