JediKommande morgonrock till discshop.se . Kollar man på nätet går det snabbt att hitta morgonrockar mellan 300-2000+ i prisklasser. 800 är inte alls farligt.

Gamepro bryter TFU2 tystnaden

Man har ju klagat stort på den totala tystnaden som rört det kommande spelet The Force Unleashed 2. Det enda man fick var en trailer och några bild-uppdateringar på hemsidan deras. Någon riktigt information släpptes aldrig.

Men tillslut så fick tidningen Gamepro lov att äntligen ge oss konsumenter mer information. Kommande text innehåller massor med spoilers, så det är viktigt att jag skriver "Varning för spoilers i texten nedanför".

Vi börjar dock smått med spelet planeras att släppas den 26 oktober (dock förmodligen senare i Sverige). Förseningar drabbade dock förra spelet, så inte oväntat om det sker även denna gång.Innan Gamepro släppte sina nyheter så hade vi redan fått lite nytt genom TFU2 hemsida. Det var ganska svårt att inte förstå att ett besök till Yodas exilplanet Dagobah är ett faktum, någon som vi redan kunna gissa när vi hörde Yodas röst i trailern som kom i december.

Gamepro utvecklade den nyheten lite med att bekräfta att det som minst blir ett besök i grottan som Luke klev in i under Episode 5.

Men Gamepros avslöjanden började inte där. De fick med större delen av början och grunden för The Force Unleased 2. Alla som spelat ettan vet redan att Starkiller offrade sig i slutet ( om man följde canon och valde det goda slutet) av TFU1. Så kommer det sig att han är tillbaks? Jo, man tog lite influenser från Trawn-böckerna, Dark Empire serien och Episode 2. Vader vilja inte kasta bort sitt arbete med Starkiller. Så han satt igång ett hemligt kloningslabb på Kamino. Han vilja dock inte vänta flera år på att bli klar med en klon, så han använder istället en kloningsteknik som gör att han får fullvuxna kloner på ett ögonblick. Redan efter 1 månad har han redan gjort flera klonförsök, men bieffekterna av denna snabba tillväxtprocess gör klonerna väldigt instabila och galna. The Force Unleashed 2 börjar när han lyckas få ett mer lyckat exemplar av en klonad men förvirrad Starkiller.

Det tar dock inte lång tid innan Starkiller måste slå sig ur sitt fängelse på Kamino. Efter det börjar en intensiv jakt på General Kota som var med honom i början när han startade Rebellupproret. Samt Juno Eclipse, hans kärleksintresse som kan vara den enda som verkligen kan förstå honom.Gamepros fortsatta diskussion med utvecklarna av TFU2 avslöjar att de verkligen har försökt tagit till sig all kritik på bristerna som fanns i ettan. Även om spelet är i sin helhet detsamma som förr, så har de ändå försökt sig på förbättringar. Kombo-attacker är förändrad en hel del, mycket pga nu kan Starkiller svinga 2 ljussablar om han vill, istället för bara 1. Själva karaktären Starkiller säger de är betydligt mognare nu, han bestämmer mer själv vad han ska göra och låter inte andra bestämma vad han ska göra. Detta tyder på en del mer frihet och utvecklarna vill poängtera att de släppt lite på det där riktigt linjära upplägget de hade i första spelet.

Över 100 olika typer av fiender fanns det i TFU1. 2:an har inga planer att överträffa detta, utan lovar snarare att de ska ha betydligt färre typer av fiender man kan möta. Kvalitét iställe för kvantitet. De kände klart att ettan var ett väldigt för ambitiöst projekt där det fanns för mycket som behövdes poleras. Att minska på vissa grejor och bättra på andra grejor ska göra stor skillnad. Mer intergration med det runt omkring en är lovat. Mer förstörelse alltså. Smådetaljer som att kunna så sönder delar av en stormtruppers rustning och mer mer "skada" av ljussabeln till den grad att de riskerar att få en högre åldersmärkning på spelet är något de jobbar med.

Nedanför kommer lite nyheter i punktform.
  • Dagobah, Kamino och Cate Neimoidia är bekräftade planeter.
  • 2 ljussablar och bättre gameplay gällande komboattacker.
  • Multiplayer är bekräftat, men inte i vilket form.
  • Om spelet kommer till PC är ännu obekräftat.
  • 26 oktober släpps det.

Darth MalgusDarth Malgus. Huvudpersonen i förra årets Star Wars-händelse: E3 trailern till TOR-spelet. Nu har han fått sig ett namn tillslut. En blandning mellan Darth Vader, Darth Malak och en strogg cyborg från Quake spelen. Beroende på ens egna kunskaper i Star Wars så gissade många bland dessa. Var egentligen bara de insatta och som ofta besökt och kollat upp The Old Republics hemsida som visste att denna typ var någon ny och orelaterad till någon annan.Förutom att han har fått en namnbricka och att det faktiskt nu finns en informations-flik på honom på swtor.com i biografier-delen så har han även fått äran att vara huvudpersonen i kommande Star Wars-novellen : The Old Republic: Deceived av Paul S.Kemp. Boken planeras komma ut den 28 december, en lite sen julklapp kan tyckas.Förutom Darth Malgus biografien så har även Republiken och den mer neutrala sidan i konflikten fått mer innehåll. Och inte nog med det. En hel ny sektion ha skapas där "invånarna" alltså de icke spelbara karaktärerna, djuren och robotarna blir beskrivna.

Senaste planeten som avslöjats i spelet är Voss, befolkad av något primitiva men kraftfulla Force-users.

En ny tidlinje-berättelse är också upplagd och går att se här nedanför:RSS 2.0