Kotor 1 Steam-rea

Någon som inte än har ett av det bästa Star Wars-spelen som finns? På Steam erbjuds digital nedladdning till riktigt fina priser när det är reor. Klicka här för att hitta rätt. 2,25€ är priset just nu. Gäller bara i 10 timmar till, så denna nyhet blir tyvärr snabbt inaktuell.

Och det är ju inte bara ett av de bästa Star Wars-spelen, spelet fick väldigt många rpg-of the year utmärkelse och även game of the year utmärkelse när spelet släpptes.


The Empire Strikes Back-regissören är död

Rest in Peace Irvin Kershner. För vem vill glömma Episod 5? Slaget vid Hoth, AT-ATs,Yoda, Boba Fett, Rymdmaskar, Molnstaden, Luke vs Vader. En film som lyckades pressa in väldigt mycket i en enda film. George Lucas hittade på allt, men han var långt ifrån ensamen i arbetet av filmen.

Aftonbladet.

The Old Republic 12 nov nyhet

Gårdagens Star Wars: The Old Republic nyhet var ovanligt bra. Inte något om planeter, klasser eller mer om raser, utan denna gång om hur spelet fungerar. Och det låter bra. Se filmen själv nedanför.Riktigt skönt att man kan få mycket basic material genom att skaffa bra kompanjoner. Och att man faktiskt får resurser medan man är offline. Mer detaljer kan ni hitta på deras hemsida här.

Sen recension

Aftonbladet var något sen med sin recension av The Force Unleashed 2. Precis som nästan alla andra så upptäckte de inget som kunde lyfta detta spel till skyarna. Spelet har nästan enat fått "besvikelse" av kritikerna, men det finns vissa som tycker spelet är mer än godkännt, både bland kritiker och bland spelarna. Men de är i minoritet. Dock. Är man en trogen Wii-spelare så är TFU2 nästan ett klart köp. Där får spelet mycket bättre kritik, det är något fulare, men betydligt snyggare än första spelet på Wii-konsollen, och spelet är närmare dubbelt så långt på denna konsol jämfört med de andra, plus multiplayer. Värt att nämna.

Gamla fredagar

Har ju inte visat de senaste nyheterna om TOR från förgående veckor, så en liten kort sammafanttning här, innan dagens nyheter släpps.


Imperial Agent


Warzones, PvP i TOR.Exar Kuns fall.Ilum, ny planet.


Kinect Star Wars

Liten nyhet. Nämligen sagt nu att spelet lär komma under sommaren 2011. Inte mycket hype kring spelet än dock. Ingen som kan visa att spelet är mer underhållande än den enda trailern som hittills släppts.


Säsong 3 introducerar Savage Oppress

Har själv nu faktiskt sett närmare halva säsong 3 utan att bli imponerad. Säsong 2 hade en klart bättre start. Men George Lucas sparar kanske det bästa till sist?

Det är nämligen så att Count Dooku tänker skaffa sig en ny lärling och de som följer serien kommer senare (än okänt vilka avsnitt) att få se hur en Sith tränas. Det är verkligen ovanligt mörkt för serien. Asajj Ventress lär inte gilla den nya killen, nattsystrar ansluter sig också till serien, republic commandos visas. Ja det ser helt enkelt ut som att serien kan bli bättre med tiden.

De vill till och med höja allas förväntningar genom de små filmerna nedanför.
Mer om LEGO SW:TCW

Spelets release har flyttats fram lite till början av nästa år. Så det är ju bra att de släpper lite nytt om spelet. Hittade en 4min lång trailer. Där vissas ganska mycket från spelet. Det ser förvånadsvärt stort ut, vilken många nog inte trodde då de tidigare titlarna har innehållet från minst 3 av filmerna. Nu är det dock från en hel serie det tas saker ifrån och när de som vanligt även fyller ut med en massa annat som inte syns i serien, så kan man förvänta sig att detta spel ger många underhållande timmar.

EDIT: Hitta nu filmen som kan läggas upp här:

Min TFU2 recension

Går att läsa fulla version av den på StarWars.se .

Grafik: 8
Bedårande vackert vissa stunder, men saknar variation.

Ljud: 7
Ljudet är mer framträdande än förr, men inte mycket nytt.

Kontroll: 7
Allt stämmer till konsolerna och PC-versionen har denna gång helt fungerande knappar till tangentbord och mus. Spelet känns smidigare än förr.

Hållbarhet: 2
Extremt kort och bristande variation. Challanges är i detta fall ingen bra ersättare till multiplayer.

TOTALT: 6
Flera saker är bättre än i ettan, men också flera viktiga saker är sämre. En kort och inte allt för strålande story tillsammans med härligt action gör att spelet får ett medelmåttigt betyg.

RSS 2.0