Heir to the EmpireBoken fyller 20 år och släpps därför i en ny version. Det finns en ganska klar anledning varför den är speciell.

Före denna så fanns det mest bara några få sporadiska Star Wars-böcker som dök upp då och då. Men efter att Timothy Zahn presenterat detta Star Wars-mästerverk så började bokskrivandet tas på allvar och är idag ett väldigt stort medium för många Star Wars-fans. Timothy Zahn startade en trend som lever än idag.  Heir to the Empire presenterade flertalet nya välkända karaktärer som Grand Admiral Thrawn och Mara Jade och satte verkligen ribban högt för andra att ta efter. Heir to the Empie tillsammans med de andra 2 böckerna i serien Dark Force Rising och The Last Command blev alla New York Times bestsellers.

Star Wars i 3D

För 2 dagar sen blev det officiellt då man på StarWars.com utannonserade att Star Wars: Episode 1: The Phantom Menace kommer i 3D på biograferna, 2012 . När de andra episoderna kommer, nämns inte, men rent logiskt bör de komma med inte allt för långa intervaller därefter. Att Star Wars-sagan skulle komma i 3D hade redan George Lucas hintat efter Avatars succén, så det var ingen supernyhet. Men ändå. Nu är det officiellt och Lucasfilm visar att de inte stressar fram något. Menar, det är 2 år kvar.

Under tiden så ska de ju först också släppa filmerna på Blu-ray-formatet i högsta HD-kvalité, så det är väl också därför vi får vänta lite extra.

Så, 5 år efter den sista episoden släpptes, så har George Lucas fortfarande flera år med tungt arbete kvar. Det är ganska duktigt för en serie som faktiskt i grunden bara är 6 filmer lång och som inte allt för länge sen fyllde 30 år.

Vill ni diskutera den kommande bio-upplevelsen, dra er till starwars.se-forumet.

"The Dark Side clouds everything" 2

Det var ett halvår sen det senast nämndes. Nu nämns det igen. Det är ganska nära nu. Denna blogg är redo. Förändring.

Liten TFU2 film och annat

Gametrailers.com fick nyligen en exklusiv titt på TFU2 som ni kan se här nedanför. Först en trailer, sen en massa snack om spelet.

Vill ni se allt så gå till gametrailer.com här där de avslöjar lite allt möjligt. En ny "skräck"- nivå i TFU2 tex.

The Clone Wars säsong 3 censureras

Det handlar bara om någon sekund som Cartoon Network vilja ändra innan de våga sända det andra avsnittet i säsong 3: ARC Troopers. Allt handla om Asajj Ventress som ... var lite "hetare" än normalt och som valde att ge en soldat en dödskyss. Lite konstigt ändå eftersom de ändå valt att visa tortyr som skett flera gånger tidigare i serien. Sen är det ju ändå en ytterst våldsam serie för barn. Ingen vet hur moraltanter tänker.Lucasfilm håller självklart inte med, så scenen blir med när Säsong 3 kommer på DVD och Blu Ray nästa år någon gång.

TOR fredag den 17:eDenna vecka bjöd Bioware på bland annat en bakgrundsbild som jag föll för och har nu som min. Sen en massa annat gjort av fans som vanligt.

Men kanske viktigast ändå är deras nya utvecklardagbok där de idag tog hand om den ljusa sidan.

Star Wars på PAX 2010

Har du tråkigt och inget att göra på ett tag. Ta då och kolla in denna 74min långa film om TFU2 och TOR och vad de visade under denna mässa. Några äldre trailers, flera nya gameplay-filmer. Det är filmat, så trailerna är inte i bästa kvalité, men gameplayet gör det ändå värt det.

Video Games - E3 2011

RSS 2.0