Join the fight gameplay-trailer från TOR

Efter flera trailer av cgi-typer så var det på San Diego Comic-Con dags för en ny trailer som endast har klipp direkt från spelet.


Förhandsboka The Old Republic redan idag

All information du behöver finns på starwars.se.


Framsidan till Revan avtäcktÅrets mest efterlängtade bok (enligt mig då) har fått sig en framsida. Boken kommer i november

Möjligt läckt CE till The Old Republic

Ska vi våga lita på en polsk sida så har de lyckats läcka information om The Old Republics Collectors Edition. Det är alltså de som vill och har råd med det där lilla extra till spelet, inte bara en nedladdningsbar version, eller orginal version i ett vanligt PC-fodral. Vissa stannar redan när det blir månadskostnad för ett spel, andra spelare kan dock betala runt det dubbla om de får någonting utöver det vanliga.


Förutom ett snyggt metalfodral, Darth Malgus staty, karta över galaxen, exklusiv musik från spelet så ingår det även digitala bonusar som ger fördelar i spelet, som tex STEP fordon att åka runt med.Hur gott det än låter så är detta en läcka, och kan därmed innehålla några eller många felaktigheter, eller vara helt lögn. Priset då? Jag läste att det kunde variera mellan 80 dollar och 150 euro, då man inte visste vad det var för valuta. Under 1000 svenska kronor och det blir ett garanterat köp för mig.
Källa

Välgörenhet när den är som bäst

Stormtrooper på march . Skulle själv inte orka med ett sånt äventyr även med de mest optimala kläderna. Stormtrooper dräkterna funkar bäst på en Star Destroyer, i parader eller för att förtrycka en planets befolkning.

LEGO Star Wars presenterar animerad TV-special

Efter succéerna med byggklossar, TV-spel och animerade kortfilmer har LEGO Gruppen och Lucasfilm återigen samarbetat för ett nytt äventyr i form av en TV-special. Det 30 minuter långa, fristående avsnittet, som har fått titeln LEGO Star Wars: The Padawan Menace, är datoranimerad och innehåller samma charm, action och humor som har blivit ett signum för LEGO Star Wars.

Läa mer på StarWars.se


TOR nyheter i juli

Förra veckan visade de en video hur prisjägaren kan utvecklas i spelet.Denna vecka blev det dock mer snack om kartan i spelet. Och oj vad det fanns att berätta om detta. Massor faktiskt. Varför gör de så? Jo därför att de gjorde en undersökning för att se vad spel-testarna faktiskt använde mest för verktyg under spelets gång. De märkte då att kartor var något de måsta prioritera.

En urplockad Blu-ray box

Vill ni se mer än bara framsidan på boxen är detta en utmärkt bild.

Darth Plagueis

Var nästan ett år sen vi hörde om boken senast. Nu har den fått sig en framsida.

Darth Sidious, han som står för ondskan i filmerna och ser till att Anakin faller till den mörka sidan, även denna man, hade en gång i tiden en mästare som tränade honom. Så vis och mäktig var Plagueis att han kunde skapa liv med hjälp av kraften. Hur var denne mans uppgång och fall? Många fans har längtat efter denna bok då ingen har svarat på dessa frågor trots att Episode 3 kom för 6 år sen. Anledningen till "förseningen" var mer eller mindre Darth Bane-trilogin, alltså andra böcker där vi fick följa den mörka sidan väldigt noga.


James Luceno är författaren som har tidigare gjort ett flertal andra Star Wars-verk och boken beräknas komma ut vid julhandeln.

Pachter svarar

Tags: GameTrailers.com, Pach-Attack! - Episode 220 HD, PC Games, PlayStation 3, Xbox 360

Ibland ställer även jag frågor. Denna gång frågade jag "Vad är det för fel på Lucasarts? Varför gör de inte några riktigt bra Star Wars-spel. Frågan dyker upp i mitten av denna film.
Jag utgick från premissen att under 2000-talet så har de gjort Republic Commando, samt The Force Unleashed 1 och 2. RC och TFU1 får räknas som bra spel, medan TFU2 var misslyckat. Inget av spelen fick några särskilda utmärkelser och inga överlevde särskilt längre. Man kunde snabbt gå över till konkurrenternas spel.
Jag ställde min fråga till Michael Pachter(en av de allra största analytiker av spelbranschen) och efter ca en månad, fick jag ett svar, ett video-svar, som så vanligt han tyckte andra kanske vill höra.
Svaret cirkulerar runt att han inte håller med mig, utan tycker de gör bra Star Wars spel. Han nämner dock att de mest lyckade, är de spel som Lucasarts har outsoursat till andra utvecklare, som Bioware och Pandemic. Skulle själv vilja lägga in Raven Software, Obsidian och Petroglyth i det svaret.
Sen kommer ett rätt nyligen problem med att Lucasarts har fått byta chef 2 gånger i snabb följd senaste 4 åren typ. Inga företag mår bra under de förhållanden.
Sist så lägger Pachter till att om jag vill se bra Star Wars-spel, så ska jag vänta på The Old Republic, ett mycket lovande Star Wars mmorpg. På sista punkten håller jag fullt med honom. Dock är det ju inte Lucasarts som utvecklat detta spel, utan Bioware.
Tacksam är jag dock att jag fick svar från honom, trots att han började hela samtalet på sämsta möjliga sett genom snabbt se en engelsk ordvist med mitt namn, direkt följt med att han inte höll med mig. Men det får jag stå ut med.

RSS 2.0