Bilduppdatering av TOR-recensionen

Efter många timmars tittande, sortering, välja, justera och lägga upp så blev min väldigt stora The Old Republic recension 15 bilder rikare. Ser väldigt mycket trevligare ut nu och man får äntligen viktig vila från allt tungt läsande.

Har dock redan visat bilder i denna blogg, från mitt spelande, så får väl lägga upp en annan exklusiv bild här istället.


Spelar här ett Heroic-uppdrag med bland annat en svensk som heter Jagrosynlig....

The Old Republic recensionen och dess bilder hittar ni genom att klicka här.

LucasArts mass-anställer

Det har rapporerats lite titt som tätt under förra året att LucasArts letat nytt folk. Jag har rapporterat om det tidigare eftersom det är i princip såna nyheter man fått höra, eftersom Lucasarts inte annonserat något nytt spel sen de gjorde det mindre lyckade The Force Unleashed 2. Nu söker de dock inte efter 1 eller 2 nya medarbetare utan listan på typ av tjänsterna de nu erbjuder gäller över 30 platser. Det är ett väldigt fint tillskott efter år med nedskärningar och med få nya jobb. Vi vet ej vad de faktiskt ska göra för spel utan kan bara gissa på de action/äventyr, fps, open world rpg osv som stått i jobbbeskrivningen.
En sak är dock säker. Söker man så mycket nytt folk så måste man ha framtidstro på sina kommande produkter.

Deras rekryteringsida hittar ni här och de har även gjort något så ovanligt som att skriva i sitt egna forum om rekryteringen. Det är nästan extremt då LucasArts-anställda har inte sagt ett pip i det forumet på flera flera år i princip. De har även twittrat lite oskyldigt idag vilket också är rätt så ovanligt, med tanke på hur frekvent och enkelt twitter är till för att användas på för sätt.


RSS 2.0