The Clone Wars når hundrade avsnittet

5 säsonger, 100 avsnitt. Hittills. Cirka 22min ligger varje avsnitt på. Så den som förevigt tänkt låta bli att kolla på denna Star Wars-saga som utspelar sig under klonkriget, den missar mycket. Det är ett barnprogram som har haft sina premiär-visningar på Cartoon Network, men har man tålamod, så finns det bra action-underhållning, sköna berättelser och djup karaktärs-utveckling som även tillfredsställer äldre tittare.
 
För att fira det hundra-avsnittet som sändes under januari månad i USA, så skape teamet bakom serien en trailer som visar mycket av det bästa som hittills har visats, samt några sekvenser från resten av säsong 5.
 
 

Bakom "Shades of Reason"

 Med bara 5 avsnitt kvar av femte säsongen av The Clone Wars, så har de äntligen börjat höja tempot och intesivteten i avsnitten. Säsongen har bjudit på krig över Onderon, Jedi-ynglingar och droider på uppdrag. Nu är det dock en Darth Maul-trilogi av avsnitt de håller på med. Det är mörkare och mer fan-service än någonsin. Förra veckan visade hur planeten Mandalore är påväg till sitt krigiska förflutna pga Death Watch och Darth Mauls planer. Dave Filoni med flera diskuterar nedanför litegrann om "Shades of Reason"-avsnittet. Innehåller spoilers.
 
 

3D får vänta

Förra året så kom Episod I på bio i 3D och planerna var att både Episod II och III skulle med kort mellanrum visas under hösten i år. Men nu har Lucasfilm meddelat att de skjuter upp det hela på obestämd tid. De förklarar att de behöver lägga allt fokus på Episod VII för tillfället.
 
Hur de sen tänkt med 3D-versionerna av Episod 4-6 samtidigt som Episod 7 ska komma år 2015 är inte känt. En väldigt lång väntan lär det bli, speciellt för alla de som inte fick uppleva den första trilogin på bio-duken.
 
Källa: StarWars.com

Produktionsteamet för Episod 7

 Star Wars: Episod 7 väntas komma på bio 2015. För att det ska ske så måste det finnas ett gäng som gör filmen. Några skådespelare har inte säkrat några platser än, men de som står bakom hela produktions-apparaten börjar nu forma sig fint. Senaste tillskottet är såklart J.J Abrams som för alla sci fi-fantaster står för en fin nytändning av Star Trek. Första filmen möttes av bra kritik och fick stor publik. Snart släpps även nästa del i den serien. Men efter det, så går alltså J.J Abrams från Star Trek, till Star Wars. Han bryter alltså universums alla lagar.
 
De bekräftade namnen finns här nedanför:
 
Regisserad av: J.J. Abrams
Manus av: Michael Arndt (baserad på en berättelse av George Lucas)
Producerad av: Bryan Burk
Exekutiv producent: Kathleen Kennedy
Kreativ konsult: George Lucas
Konsulter: Lawrence Kasdan och Simon Kinberg
 
Källa: StarWars.se här och här.

RSS 2.0