DICE gör Star Wars: Battlefront

Det var så önskat att det bara måste göras. DICE var perfekta valet, och nu har de bekräftat på E3 att de gör nästa del av Battlefront-serien.

Nya designen för StarWars.se är öppen

Efter att sidan varit nere i ett par dagar är den nu äntligen öppen igen för allmänheten, större, snyggare och bättre än tidigare. StarWars.se har gjort sig redo för en ny era av Star Wars. Sidans skapare tar läsarna genom historien om sidan sen den startade för 10 år sen.

StarWars.se görs om

I detta nu är det inte mycket man kan göra på starwars.se . Detta pga att hela sidan görs om från grunden. Det blir större, det blir snyggare och det blir bättre. Sidan har länge dragits med en gammal kod och nästan uråldrig struktur som hållit ihop sidan. De som skrivit nyheter och artiklar är nog nästan de som lidit mest även om det skett i det dolda. Men snart så, är den tiden över. Tre Star Wars episoder är utannonserade, 2 spinoffs planeras att släppas däremellan, Star Wars: The Clone Wars blir ersatt av Star Wars: Rebels och Disney ska med Electronic Arts många utvecklares hjälp inleda en ny era med storslagna Star Wars-spel. StarWars.se kommer i sin nya form vara mer redo än någonsin att rapportera allt som händer Star Wars-sagan under denna nya spännande tid.
 
 
 

RSS 2.0