The Old Republic: Return cgi-trailer

Första cgi-trailern var super, andra lika så. Och tredje. Ja den bröt inte på trenden.

Kommentarer
Postat av: Erik

En helt makalös film, ser så mycket fram emot detta spel :)

2011-06-07 @ 05:17:13
URL: http://hifilofi.se
Postat av: Wilfer88

Blev faktiskt lurad igår kväll. Kollade först på EA-konferensen live. Mycket riktigt dök TOR upp där, men när det var trailerdags. då visades det istället en blandning av de 2 tidigare trailers tillsammans med lite nytt material. Det var häftigt berättande och så, men jag fick dålig eftersmak. Jag kollade vidare på konferensen då det visades en hel del andra spel också. När den var över kände jag att TOR inte var höjdpunkten.



Jag gick sedan och gjorde lite toastmackor då jag visste jag skulle sitta ett tag till vid datorn, göra lite inlägg, se mig lite för. Nästan så fort jag satt mig vid skärmen såg jag att jag fått mail, från swtor newsletter. Redan reklam för trailern tänkte jag. Lika bra jag går till hemsidan deras och ser hur de visar upp sin del från konferensen. Lite chockad blev jag när jag såg längden på över 6min, kändes inte som så när jag kollade live. Sen tappade jag hakan efter 40 sekunder. På swtor.com visades något helt annat än på EA-konferensen.



Snabbt sprang jag till brorsan datorn med storskärm och maffiga högtalare. Jag visste direkt att jag missat något stort. Sen fick jag njuta av en riktigt högupplöst rulle cgi-film. Maffig, riktigt maffig. Högklassig, välgjord.



Tredje cgi-trailern och jag tycker inte den är sämre än de andra. Blev precis som gissat en ordentlig utökning av de små nya filmsnuttar vi fick från trailern som följde med Deicived-boken om Darth Malgus. Slagfältet var nu Korriban. För första gången får vi se personerna i filmen tala direkt, samtala alltså med varandra. Smugglaren var det nya tillskottet, lite väl kontroversiell huvudbonad kan tyckas. Allt följs av skjutstrider tills Darth Malgus och hans mästare dyker upp för att starta trailerns obligatoriskt snygga ljussabelstrider. Sen vill de också betona episka rymdstrider genom att såklart visa upp sånt som kan förväntas i spelet. Mycket detaljer värt att nämna men orken finns inte att skriva allt.



Slutet var riktigt nice med Malgus döende mästare. Hört kommentarer som påpekar att Malgus tal om att Korriban är efter 1000 år deras igen, att detta var felaktig om spelet bara utspelar sig 300 år efter kotor-spelen. Malgus är dock helt korrekt då han tillhör True Sith, alltså de verkliga Sitherna som försvann efter Republikens krig mot Naga Sadow. Enkelt att minnas om man verkligen tänker på att Malgus mästare är en Pureblood som klart påminner om Naga Sadow. Precis i slutet får vi se en maffig vy med krigsskepp och där Darth Malgus hugger ner sin mästare i riktig Sith-anda.

2011-06-07 @ 10:48:27
URL: http://starwarsnyheter.blogg.se/
Postat av: Isabella

Hej, bra och användbar blogg! Jag håller på med ett skolarbete om Star Wars men har så svårt att hitta rätt översättningar från original namn på arter uttryck etc till svenska.. undrar om du har tid/möjlighet/lust att ta emot en liten "ordlista" via mail och hjälpa till på traven, hade varit oerhört tacksam!!

2011-06-07 @ 17:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0