Lego SW nyheter för juni 2011

En annan svensk sw-blogg rapportera lite vad det finns för Lego fantaster att förvänta sig under sommaren. Fast förhoppningsvis har de fullt upp med Lego Star Wars III:TCW om spelet visat sig både bra och hållbart. Förutom det kan man fortsätta hålla koll på bloggen Blå Mjölk. Den har lyckats kontinuerligt nu fått upp ett antal nyheter senaste dagarna.

Kommande saker i TCW

Inför de sista avsnitten för säsong 3 så kan vi rapportera att det vi ser en hel del saker från de gamla Star Wars-filmerna.

- Tarkin dyker upp och är i tcw bara en kapten, alltså en bra bit ifrån den Stor Moff och ansvarig för Dödstjärnan.
- Carbonite freezing av jedis kommer att ske. Något som kan inspirera det Vader gjorde mot Han Solo i Episod 5.
- Chewbacca gör sitt första framträdande i serien. Ingen närmare introduktion av den hårbollen lär behövas.Tack till Robin72 på forumet för den snabba Chewbacca-nyheten.

Lego Star Wars III The Clone Wars Voice Over Trailer

Ett spel utan dialog kan se ut såhär när man utvecklar det.Den efterlängtade fortsättningen på den populära serien släpps i Sverige den 25 mars. Spelets officiella trailer ser ut såhär:En annan liten förhandstitt med en del svensk text hittar ni på huvudsidan vår.

TOR nyheter på sw.se

Lade precis upp några sammanfattade texter om de senaste nyheterna kring TOR. Går att läsa på huvudsidan vår. Även lite sånt som inte tagits upp här. Och sånts om bara snackats på star wars forumet.


Dagens TOR nyheter

2 videos idag. En vanligt timeline samt en intervju av utvecklarna.Angry Video Game Nerd: Star Wars Games

Old games, hard games.


RSS 2.0