Star Wars: Legends

Tycker ryktet blir så stort att det måste väl nämnas. Inte fatt det är så mycket nytt. Är bara det att Kotaku fått nys om att spelet som ska avslöjas nu i helgen är för "mogen" publik samt att enligt patentverket heter spelet Star Wars: Legends.

Det enda med ryktet som har innehåll är just att det är mer ett vuxenspel, och alltså inget nytt spel åt småttingar. Är mer en regel än undantag att spel som utvecklas i hemlighet har tillfälliga namn i patentverket. Annars är det hyfsat lätt att veta vad dessa "hemliga" spel är för något eftersom det är fritt fram att söka i patentverket, även om få personer gör sånt på sin fritid. Namnet Legends har faktiskt varit uppe sen juli månad i år. Har för mig att jag faktiskt hörde ryktet själv då, men föll snabbt ur glömskan. Ett namn gör ju inte ett spel. Och det kan säkert ändras redan nu till helgen, till kanske:TFU2, Republic Commando 2, Battlefront 3. Eller så kanske Legends stannar som namn. Även om jag personligen inte tror det.
Tror inte det är Kotor3, Jedi Knight 4,Lego Star Wars, nytt mmo, strategispel eller flygsimulator alá X-Wing. Helt enkelt för att det är Lucasarts som är utvecklarna, och de nämna titlarna har i regel andra utvecklare gjort. Battlefront 3 är ett specialfall eftersom deras förra utvecklare gick i konkurs. Spelet verkar också bli ett multiplatformsspel, alltså till fler än 1 typ av spelburk, patentverket nämnet både computer game och video game. PC och tv-spel.

I dagsläget sätter jag pengarna på The Force Unleashed 2, av anledningen att det är Lucasarts som är ensam utvecklare (enligt infon idag), grafikmotorn i första TFU krävdes mycket arbete för att göra klar, nu när de är färdiga vill de säkert utnyttja den till mer än 1 spel, spelet är för "mogen" publik, är till flera konsoller, TFU2 kan bli snabbt hyllat med en fortsatt stark handling samt ett ordentligt multiplayerläge som alla saknade i första spelet(blir exakt som jedi knight spelens multiplayer, fast bättre då).

Jag kan dock ha fruktansvärt fel, jag vet inte mer än andra.

Ni kan läsa mer på StarWars.se forumet.

EDIT: Extra tillägg. Har kollat upp saker och som syftar på att Legends och allt vad det innebär kan vara en enkel rest från när TOR annonserades, då båda dessa spel hamna på patentverket(nåt år sen). Detta för att förvirra. Så Legends kan mycket väl bara vara en rest, vilket innebär att "mature"-klassificeringen kan vara felaktig för det spelet som ska annonseras under helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0