The Clone Wars säsong 2 rullar på

De är nu uppe i avsnitt 7 på andra säsongen av The Clone Wars. StarWars.com tycker dom är snälla när de lägger upp avsnitten på deras sida. Men jag har faktiskt inte hört anledningen till varför ENDAST amerikaner får se avsnitten där. Klicka här så får ni se hur vi svenskar, tillsammans med alla andra europeer får vårat nej.

Det finns dock andra sätt att se avsnitten. Youtube tex. Tyvärr får man ju leva med att de är uppdelade.

Har själv följt säsong 2 väldigt bra. Helt enkelt för att den är mer välgjord. Mer action, mer välgjord action, mindre snack samt så är varje scen mer grafiskt genomarbetad (faktiskt det syns tydligt om man jämför säsong 1 med 2). Av de 7 avsnitten skulle jag bara klassa 2 som medelmåttiga, medans resten är som de bästa från säsong 1. Prisjägare Cad Bane är nog en av anledningen till att säsongen är så bra. Han introdeserades i slutet av säsong 1 och har sen dess varit favoritkaraktären nr 1 sen dess.

Nya avsnitt släpps varje fredag, för de som också vill följa serien. För oss svenska betyder det oftast att det går att hitta avsnitten på nätet vid frukost på lördagmorgonen (har för mig blivit en vana).

Kommentarer
Postat av: Anonym

Pirat :O Pirat Kamrat :O

2009-11-22 @ 21:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0