TV-serie

Det finns snart 2 säsonger av The clone wars. Det vet de flesta om. Det finns också en tidigare teknad clone wars serie som inte var lika bra. Det vet dock de flesta om.

Men det finns mer. Hör ju på sw.se/forum att det är allmänt okänt att det ska komma en live-action serie som ska utspela sig mellan trilogierna. Vet att det har stått om det i Aftonbladet bla en gång minst. Men vissa missar ju sånt. Så jag måste iallafall ha ett blogg-inlägg om det även fast det inte finns någon större mängd info om serien.

Alltså, filmerna är slut. Så det blir tv istället. Star Wars dör aldrig. Ni ska inte vänta efter nya episoder, bara nya avsnitt, nya säsonger. Nya spel,böcker och tidningar går väl bra det med. Men som sagt TV är den underhållningsform de flesta SW-fans nöjer sig med. Det kommer alltså, och det är väl inte så troligt att det är Cartoon Network vänlig serie som det alltid varit hittils. Utan tänk StarGate, Smallville osv. Riktiga skådespelare, hörde snack om Samuel Witwer var intresserad att vara med (han är skådespelaren och grunden för Galen Marek, Darth Vaders hemliga lärling mellan perioderna episod 3 och 4 i spelet The Force Unleashed ). Annars är information om vilka som möjligen är med, eller vilka som skriver handlingarna till serien okända, George Lucas letar fortfarande efter folk.

Mer som sagts är att serien inte kommer direkt innehålla Darth Vader, Paplatine eller jedi-riddare, utan det handlar om "vanligt" folk som lever under "the dark times" som Ben Kenobi säger i episod 4. Stormtruppers ska det tex finnas gott om. Sen givitvis kommer det finnas massa med anknytningar till filmerna. Boba Fett lär finnas med i ett hörn då den enda korta teasern om serien som finns visar just hjälmen hans. Boba Fett som är prisjägaren blev väldigt berömd från de första filmerna trots ett imponerande kort mängd med repliker.

Serien har sjutits upp länge, och det tar förmodligen ända till år 2012 innan vi får se den på TV, tyvärr. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0