TFU2 på SCGG



Är bara hela augusti, hela september och nästan hela oktober kvar, innan vi får smaka på spelet. 3 månader alltså, så inte undra på att folk börjar få reda på lite mer om spelet.

Lite ny småfakta om spelet är att Boba Fett gör ett kort besök i spelet. Vader vill fånga Starkiller, så Boba Fett ger sig efter Juno, Starkillers gamla kärleksintresse från första spelet.

I spelet som kommer man få flyga Vaders Tie Fighter en stund, man kan få ändra färgen på sina ljussablar till den man vill, även blanda (bara man hittar kristallerna).

Spelutvecklarna var intresserad av Kinect och Move, men inget är bekräftat om de kan användas i spelet. Till Wii så har de tyvärr inte inkluderat Motion Plus. Konstigt samtidigt som de har byt de som utvecklar Wii-versionen av spelet från Krome Studios till Red Fly. Det intressanta där är att spelet får sig ett rätt så ordentligt grafiskt lyft jämfört med ettan. Givetvis så blir 2:an snyggare i 360, PS3 och PC än förr, men inte lika stor skillnad som på Wii-konsolen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0