Darth Malgus



Darth Malgus. Huvudpersonen i förra årets Star Wars-händelse: E3 trailern till TOR-spelet. Nu har han fått sig ett namn tillslut. En blandning mellan Darth Vader, Darth Malak och en strogg cyborg från Quake spelen. Beroende på ens egna kunskaper i Star Wars så gissade många bland dessa. Var egentligen bara de insatta och som ofta besökt och kollat upp The Old Republics hemsida som visste att denna typ var någon ny och orelaterad till någon annan.



Förutom att han har fått en namnbricka och att det faktiskt nu finns en informations-flik på honom på swtor.com i biografier-delen så har han även fått äran att vara huvudpersonen i kommande Star Wars-novellen : The Old Republic: Deceived av Paul S.Kemp. Boken planeras komma ut den 28 december, en lite sen julklapp kan tyckas.



Förutom Darth Malgus biografien så har även Republiken och den mer neutrala sidan i konflikten fått mer innehåll. Och inte nog med det. En hel ny sektion ha skapas där "invånarna" alltså de icke spelbara karaktärerna, djuren och robotarna blir beskrivna.

Senaste planeten som avslöjats i spelet är Voss, befolkad av något primitiva men kraftfulla Force-users.

En ny tidlinje-berättelse är också upplagd och går att se här nedanför:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0