SWTOR samlar sina största trailers på en plats

En sak i mängden som hänt under E3 är att på swtor.com så har de nu på sidan ett område som heter "Setting" där de tar upp när i tiden saker och ting utspelar sig. Just nu var det viktigast att ta upp just deras 3st väldigt maffiga cgi-trailers som alla imponerat. Det många inte förstår är ju att den första trailern utspelar sig närmast själva spelets handling, medan den senaste trailern som släpptes igår, faktiskt utspelar sig längre ifrån.
Man kan säga lite att de följer Sith Lorden Darth Malgus som framträder i alla tre. I den senaste, den kallad Return, såg vi hur han förlorade sin mästare även om han ganska övertygande visade att han inte längre saknar hans vägledning. I Hope-trailern får vi se en av Malgus bittra förluster mot den förmodligen starkaste Jedi vid den tidpunkten. Malgus får bära respirator efter den händelsen som vi får se i Deceived-trailern. Dock är det ju inget som hindrat hans hat och målmedvetenhet.
Något mer som är att vänta under E3 kommande dagarna är att Bioware visar upp Tatooine, snackar om fordon i spelet, raids,flashpoints och mer. Dock har de varit väldigt tydlig att de inte tänker avslöja när spelet kommer i butik. De vet såklart inte själva heller, det är det som är problemet, det är så osäkert att de inte ens kan göra en duktig gissning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0