TOR innan E3 2011

Nästa vecka smäller det. E3 drar igång och förmodligen redan under måndagen lär den tredje cinematiska trailern av The Old Republic läggas upp på nätet. Ska vi tro på trenden så kan den inte bli något annat än storslagen. Okej att allt överraskningsmoment är över, men Bioware och deras sammarbete med Blur-studios som gör cgi-filmerna är ju så underbara de bara kan bli.Förutom att TOR lär ta mycket plats på E3 och många som är där ska få testa spela delar av spelet på plats, så kommer det komma en del ny information som tex ett nytt warzone. Något nytt om release-datum för spelet är det dock tyst om. Men det går att hoppas. Natten mot tisdag tror jag är rätt tidpunkt att sitta uppe vid om man vill vara bland de första att se den nya cinematiska trailern. Kanske sent på måndagkvällen om vi har lite tur.


Annat nytt på TOR-fronten är att underklasserna i spelet har fått en uppfräshning på swtor.com . Gött för dem som inte bestämt sig än vad de ska börja med då man får lite extra inblick på några av detaljerna.

Och de som hungrar efter TOR-tidningar behöver inte vänta längre. Del 1 av 5 av The Lost Suns går nu att köpa. Till skillnad från de 2 tidigare serierna så finns det ingen gratis-version på nätet denna gång. Förhoppningsvis också följt av lite högre kvalité.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0