Ännu en klass i TOR avslöjad

Oj, va fort det gick denna gång. Får nästan klassa detta som rykte, men det var ju faktiskt det högt uppsatta folket på swtor-forumet som släppte ut nyheten, så det är officiellt, även om det inte är det till 100%.

Imperial Agent. Händiga typer med sniper-gevär. Mycket utrustning sägs det mer ska de ha. De gör det mesta för att dessa typer av klasser ska vara minst lika intressanta som de rena Jedi och Sith-klasserna.



Enligt den här TOR-bloggen som jag följer och som gör ofta grundliga eftersökningar så diskuteras också den förbättrade grafiken som syns på de senaste dagarna screenshots från spelet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu var det länge sen du skrev nått, om du ha nyhetstorka kan du väll kanske skriva om nån av alla böcker du har läst? Det skulle uppskattas med en grundlig recention! :)

2009-11-20 @ 17:08:51
Postat av: Wilfer88

Ber om ursäkt för den 2 veckors långa nyhetstorkan, har varit utan dator i över 1 vecka, samt så har plugget satt käppar i hjulet. Kommer tyvärr fortsätta vara såhär dåligt med inlägg ett tag till, med undantag om det kommer en riktigt maffig sw-nyhet då ;)

2009-11-20 @ 19:54:01
URL: http://starwarsnyheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0