Legacy-War

Storyn kring Legacy-serien är inte död i och med att tidning nr 50 släpps. MTV-bloggen kommer med en exklusiv nyhet att en ny mini-serie startar för att en gång för alla försöka sätta punkt för storyn kring Cade Skywalker. *spoiler* Darth Krayt vill inte dö. Han har en ny version som ska färdigställas, han är av med sin infektion han fick av Yuuzhan Vong och är nu starkare än någonsin. Nu behöver han inte längre hjälp av andra Sither utan klarar sig på egen hand om han så måste. Och alla som inte var lojala mot honom ska han hämnas på, ordentligt. Enligt senaste nyheten så är han mer bad-ass än någonsin.

 I serien blir det fullskaligt kring, Sither mot alla, även varandra. Oväntade allianser bildas, din fiendes fiende är din vän som man säger. Cade och hans vänner har växt till sig under den första seriens gång och är nu redo för de tuffa besluten de tvingas göra.

Serien kommer bestå av 6 nummer endast och den första beräknas släppas den 15 december. Så det är en stunds väntan eftersom nr 50 av Legacy serien släpps redan den 18 augusti, medan det sista samlingsalbumet inte har fått något release-datum än.


Kommentarer
Postat av: DVF

Vad för slags mini-serie?

2010-08-06 @ 11:27:10
Postat av: Wilfer88

Serietidning såklart... Läs det som står i länken. Nyheten är också kategoriserad som serietidning.

2010-08-06 @ 13:05:23
URL: http://starwarsnyheter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0